AUSTRIACARD Türkiye'den DenizBank Bonus Kart üretimi

Finans Gündem
6 Mayıs 2019

Yüzyıllık baskı hizmetleri deneyimiyle dijital ödeme çözümleri sunan AUSTRIACARD Türkiye, DenizBank ile 'Bonus Kredi Kartı'nın üretimi için el sıkıştı.

Tüm bankacılık ve banka dışı sektörlere çözüm hizmetleri sunan AUSTRIACARD Türkiye, DenizBank ile Bonus Kredi Kartı üretimi konusunda iş birliğine imza attı. Bonus platformuna üye bankalar için 2018 yılı itibarıyla Bonus özelliği taşıyan çipli kart tedarik etmeye başlayan AUSTRIACARD Türkiye ACT Kart, DenizBank Bonus Kredi Kartı üretimi için süreci başlattı.

"Bonus ürünleri zincirine değerli bir halka daha eklemekten mutluyuz". AUSTRIACARD Türkiye Genel Müdürü Burak Bilge proje ile ilgili yaptığı değerlendirmede ACT Kart'ın teknoloji servisi sağladığı Bonus ürünleri arasına değerli bir ürün daha eklemekten mutlu olduklarını söyledi. Bilge ayrıca söz konusu sürecin devam eden büyüme tratejilerine ivme kazandıracak bir gelişme olacağının da altını çizdi.

DenizBank 17 yıldır Bonus Kartıyla müşterilerine avantajlar sunuyor. Bonus platformuna 2002 yılında katılan DenizBank, Türkiye'de bu kartın ayrıcalıklarını müşterilerine sunan ilk bankalardan biri konumunda bulunuyor. Banka ayrıca, Bonus Sadakat Sistemi'nin avantajlarını hem kredi kartı hem de üye iş yeri müşterilerine sunmaya devam ediyor.